5 dagar kvar

Har haft en bra helg. Har hunnit med allt jag hade planerat. Så det känns skönt nu innan vi åker. Imorgon måndag igen lika med jobb. Dagarna går fortare och fortare. Inte många dagar kvar nu tills vi åker. Vet inte vad jag ska ta med mig. Tips? Några jag har snackat med har sagt ta inte med dig något alls, åk med en tom resa väska hehe. Kanske blir en tom res väska då. Vi får se hur vi gör. Dags att sova nu. Godnatt




En solig dag

Bildbomb från dagen











Det var ett tag sen

Allt går som det ska. Jobbet och träningen flyter på som vanligt. Thailand resan är bokad. Vi åker den 22april till den 11maj. Ska bli ganska skönt!









Lördag 9 april

Har varit mycket jobb och mycket träning denna veckan. Äntligen så känns det som helg. Snart ska vi kolla The Town.





Ganska gott

Har varit lång dag

Sov lite för länge idag. Brukar gå upp mellan 8 och 9 men sov lite längre idag. Var ganska seg dom första timmarna på jobbet, sen blev det bättre efter lunchen. Men man ska inte klaga, klagar man så ska man göra nånting åt det annars ska man inte klaga. Idag har det inte hänt så mycket jobbat och tränat. Thailand resan är inte bokad än tror vi måste göra det imorgon eller senast fre. Jag har tagit vaccinet också, så nu är jag redo för resan. Thailand jag kommer snart!




Maten är färdig


Lövbiff ris sallad

Skön söndag

Vaknat, ätit duschat ätit, kört tjejen till butiken, hämtat Tomas och tränat, ätit, hämtat Joel tränat igen. Ätit och nu är jag här framför datorn. Första gången jag kör 2 pass om dagen. Blev ganska bra pass idag ska inte klaga. Kan bero på att jag laddade bra med mat innan och efter passen. Viktigt med maten. Maten som avgör allt. Nu blir det duschen och sen kolla lite tv sen sova. Jag ska nog vaccinera mig imorgon inför Thailand. Ser ut som det blir en liten resa till Thailand. Åker isf 22april till den 9maj. Tror vi bokar biljett imorgon. Måndag imorgon!






Joel älskar 7eleven

Lördag och fint väder

Kom hem för en stund sen, har jobbat idag. Åkte till väla en tur efter jobbet. Sen hem och äta, morsan hade lagat lite mat. Vila lite nu och ikväll blir det bio med familjen Sörensen. Från den lilla till den stora alla ska med. Hoppas filmen är bra!





RSS 2.0